Feest is pas feest als je in de Feesttent van Beets bent geweest!

Terwijl ik dit stukje voor de feesttent schrijf is het bestuur van de IJsclub druk in overleg of er deze week misschien nog geschaatst kan worden! Schaatsen? Ja de verwachtingen zijn -6 en dan te bedenken dat over 6 weken de feesttent er al staat! De datum van het evenement is verplaatst naar vrijdag 6 en zaterdag 7 april om meer mensen aan te trekken maar wel met het risico dat het koud kan zijn. Daar hebben de heren van het bestuur natuurlijk goed over nagedacht en de tent zal hoe dan ook heerlijk verwarmt zijn met een super heater. Dus geen angst, de jassen kunnen gewoon aan de kapstok en de voetjes van de vloer onder het genot van een heerlijk gekoeld drankje. We hebben voor dit jaar, omdat de datum verplaatst is naar april, gekozen voor een zogenaamde ‘alu-tent’. Dit is een ander soort tent zijn dan de afgelopen 30 jaar. Deze tent bestaat uit harde schotten. De tent zal op een andere manier dan je gewend bent op het veld geplaatst worden en de indeling van de tent en het terrein zal er anders uit gaan zien.

 

We hebben een heel mooi programma in elkaar weten te zetten.                                                           

Voor vrijdag 6 april is het gelukt om, na vele malen het verzoek te hebben gehad, detopbandVangrail naar Beets te halen! Vangrail zal i.c.m. Dj Marco B. de tent op zijn kop gaan zetten. Vangrail is in de omtrek een zeer populaire band en speelt hits en klassiekers van de bekendste artiesten met de benodigde energie. Naast het spelen van covers heeft Vangrail inmiddels een 2ehit ‘ Laat de muziek maar aan’ uitgebracht wat een groot succes is geworden. De bandleden hebben de award ‘Populairste band van Nederland’ gewonnen en hebben zij in AFAS live (HMH) gestaan. Vangrail speelt covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze: loepzuiver, strak en altijd met 100% energie! De show is dan ook goed uitgedacht en Vangrail laat dan ook  niets aan het toeval over. Deze vijfkoppige formatie weet wat zijn publiek wil horen.

Zaterdag 7 april zullen de mannen van#OJKB samen metJeroen Post de feesttent doen trillen! OJKB (Ouwe Jongens Krenten Brood) is een DJ team bestaande uit ervaren rotten in de muziek branche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa. In de afgelopen 15 jaar hebben deze mannen werkelijk alle clubs en festivals gezien doordat ze met of afzonderlijk van elkaar met diverse tours door het land trokken. Nu het fenomeen “The 90’s” zo populair is hebben de mannen #OJKB ontwikkeld wat de oudere en jonge doelgroep bij elkaar brengt door de perfecte mix van 90’s en 00’s in een nieuw jasje te toveren en in combinatie met het nodige aan interactie met het publiek is een nieuwe act geboren! De mannen van #OJKB zijn dit jaar uitgeroepen tot ‘Populairste DJ act van Nederland’.      #OJKB verzorgt deze avond i.c.m. Jeroen Post. Jeroen Post kennen we allemaal van radio 100% NL, TMF Hitradio en sinds 2010 heeft hij zijn eigen programma bij SLAMFM. Naast het muziek draaien op de radio is Jeroen ook te zien op DJ feesten in Spanje en in de winter in de wintersport gebieden. Geen ingewikkelde housestromingen en eentonige ritmes maar toegankelijke & commerciële house dat een breed en divers publiek aanspreekt, dat is zijn kracht. Ook staat er deze avond nog een spectaculair optreden gepland van Bryan Stricker. Het grote publiek leerde Bryan Stricker uit Hoorn al in 2009 kennen. Hij bereikt dat jaar de halve finales van ‘Holland Got Talent’  Bryan weet zijn publiek te boeien met zijn performance en stem die schijnbaar moeiteloos met diverse genres overweg kan. Van vette partymuziek tot hypergevoelige ballade…Bryan  weet er wel raad mee!

Er zal voor deze avonden geen voorverkoop van de toegangskaarten meer plaats vinden.
De toegang voor vrijdag 6 april:
Onder 16 jaar gratis entree.
Entree vanaf 16 jaar E10 aan de deur.
De toegang voor zaterdag 7 april:
alleen toegang vanaf 16 jaar entree E10 aan de deur.
Voor beide avonden geldt legitimatie verplicht!!

Vrijdag en zaterdag zal Barry weer met zijn snack-kar aanwezig zijn. Ook onze Italiaan Cosimo ‘Pizzacos’ is  met zijn nieuwe wagen op ons terrein aanwezig. Zijn overheerlijke Italiaanse pizza’s die hij ter plekke voor je bakt zijn bellisimo! Niet duur en echt de moeite waard om te proberen, ik kan je verzekeren het is smullen geblazen!

Vrijdagmiddag zal er voor de kinderen een disco georganiseerd worden. Om 15:00 gaat dit dansfestijn in de tent met een echte dj beginnen! Ook kunnen de kinderen zich laten schminken en er zullen diverse activiteiten plaat vinden. Nadere info zal bij school aangeven worden en iedereen is welkom! 
Dit mooie weekend is weer mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren uit Beets en omgeving. Zonder hen is het niet mogelijk om dit feestweekend tot stand te brengen en wij zijn hun dan ook bijzonder dankbaar. Wil jij met je eigen onderneming ook in de tent vertegenwoordigd zijn (of weet je iemand) en wil je ons financieel steunen maar ben je (nog) niet door het bestuur benaderd?     Neem dan even contact met het bestuur op voor de mogelijkheden. Het SEB bestuur bestaat op dit moment uit: voorzitter Gea Broertjes, penningmeester Elly Kuster, Marcel Piet, Gerard Stokman en Alex Brouwer. We zijn ook nog dringend op zoek naar een secretaris!                                               
Bezoek ook eens onze website www.beets.nl. Info van alle andere verenigingen zijn hier ook op te vinden. 
Het bestuur doet er alles aan om iedereen een geweldig en gezellig weekend aan te bieden en de saamhorigheid in ons dorp te behouden en te versterken. De saamhorigheid is de dagen vooraf gaande aan het weekend zelf door de vele vrijwilligers al een feestje opzich. Wil jij ook vrijwilliger worden? Kom woensdag 4 april naar het sportveld, kom erbij en beleef het mee!

Rest mij nog om iedereen een geweldig weekend toe te wensen! 
Maak er een mooi weekend van, geniet met en van elkaar!

Namens het SEB bestuur,                                                                                                                                   Gea Broertjes