DJ_Sshowcees

De vrijdagavond zal o.a. verzorgd worden door DJ Showcees bij ons bekend van de Beemster kermis en aangedragen tot populairste party DJ van 2014. DJ Showcees (Cees Ruseler) geboren op 7 juni 1986 in het altijd mooie en gezellige Noord-Hollandse dorpje "De Rijp".Op jonge leeftijd was hij gek op muziek en liep hij mijn zijn band recorder de straten onveilig te maken.

 

Vandaag de dag is DJ Showcees te vinden in veel verschillende kroegen binnen Nederland, maar ook zal je hem vaak tegen komen op je vakanties naar Oostenrijk, Italie, Griekenland en noem maar op.

 

DJ Showcees heeft 1 motto: Groot worden door klein te blijven.Of het nou gaat om 70's 80's en 90,s of Après-ski, Dance Classics, Goud van Oud, Puur Hollands of de top 40 hits !! Door zijn vele ervaring in binnen en buitenland is één ding zeker met DJ Showcees is het altijd feest!!!!  Voor verdere informatie: www.djshowcees.nl 17 jarige leeftijd kreeg hij de verslaving pas echt te pakken, en begon zicht in te leven in het DJ wereldje. Één ding wist hij zeker "Als ik draai moet het altijd een feest zijn"