Feest is pas feest, als je in de Feesttent van Beets bent geweest!

We kunnen weer! De nieuwe datum is bekend: vrijdag 3 en zaterdag 4 april voor de 33e keer: FEESTTENT BEETS! Dus... noteer in je agenda en neem minimaal een hele week vrij, kom helpen en kom feesten!

Het bestuur heeft de eerste vergaderingen er al weer opzitten en we kunnen je mededelen dat we 2019 weer met een zeer mooi positief resultaat kunnen afsluiten. Over het hele weekend verdeeld zijn er een kleine 800 bezoekers geweest die ook weer het nodige genuttigd hebben. De kindermiddag was zeer geslaagd, vele kinderen werden goed vermaakt door de hilarische clown en de vele spelletjes. Vrijdagavond was een avond als vanouds met NOT SERIOUS en DJ MARCO, knoerte gezellig en vol gekkigheid. Zaterdagavond hadden we de show van SLAMFM dat vele jongeren uit de wijde omtrek aantrok maar ook de ouderen waren van de partij en deden flink mee! Kortom een zeer geslaagd weekend en dat betekent dat we door gaan!

De vergunning voor de 33e editie is weer aangevraagd, de nieuwe begroting is gemaakt en het nieuwe muziek programma is rond en zal er als volgt uit gaan zien.Vrijdag: afgelopen 2 jaar is de kindermiddag een succes geweest en natuurlijk willen we dit voortzetten. Hoe deze vorm zal krijgen weten we nog niet maar voor de kleinste onder ons zal er zeker wat te doen zijn. Iris van de Wel en Joyca Vijftigschild kunnen alle hulp en leuke ideeën gebruiken.

Voor het avondprogramma op vrijdag hebben de topband MELROSE en DJ BERT vastgelegd! DJ Bert is een bekende in de omgeving en bijna 19 jaar het muzikale gezicht geweest van feestcafé ‘Jantjes Verjaardag’ in Amsterdam. Nu is hij vaak te vinden in ‘Café Tante Roosje’ op het Rembrandsplein. DJ Bert is meerdere malen uitgeroepen tot beste feest Dj van Nederland en hedendaags is hij ook een van de vaste gezichten van de ‘Bolle Jan Show’. Melrose is geen onbekende voor de tent, een aantal jaren geleden zijn zij ook geweest maar toen waren zij in de omgeving nog niet zo heel erg bekend. Inmiddels is Melrose onwijs populair en laten zij een spoor van feesten in heel Nederland achter met hun *Ultimate*Party*Tour*! Een 3 uur durende krankzinnige flitsende show met kneitervette hits, meezingers en classics waarin groots uitgepakt wordt. Dit mag je niet missen! Als je ze nog niet kent: kijk en geniet alvast op YouTube.

Zaterdagavond: ook geen onbekende voor de Feesttent: #OJKB oftewel Ouwe Jongens Krentebrood! Wegens enorm succes wilden wij ze nogmaals boeken. #OJKB heeft de afgelopen jaren al best wat aardige feestjes mogen doen, Defqon, Dutch Valley, Decibel, Emporium, Dreamfields, Dance Valley en jaaaa: een uitverkochte Ziggo Dome tijdens het Q dance event ‘X-Qlusive Holland’ en nu in de Feesttent Beets! Met Glenn achter de ‘digitale’ wheels en Carlos als aanjager op het podium zal je om je oren worden geslagen met de vetste hits uit de 90’s en 00’s, maar dan met dikke vette beats van vandaag de dag erin gemixt. Kortom stil staan is geen optie meer wanneer Ouwe Jongens Krentebrood op het podium staat!

Vooraf gaande aan deze zaterdagavond willen wij iets nieuws introduceren. Het bestuur heeft bedacht om op de zaterdagmiddag rond 16:30 uur een steenwerp toernooi te gaan organiseren. Je kent het spel misschien wel van de Middenbeemster kermis of omliggende dorpen, een leuk simpel spel waar iedereen aan kan deelnemen in ploegen van 6 personen. Laat je gedachten erover gaan, maak een leuke ploeg met je buurt of vrienden en geef je t.z.t. op. Nadere info volgt.

Om dit hele weekend te realiseren hebben wij een flink budget nodig en daarom zijn onze sponsoren onmisbaar voor dit evenement. Zonder deze sponsoren is het niet mogelijk om de Feesttent te realiseren. In december en januari zullen wij weer een bezoek gaan brengen aan onze trouwe sponsoren. Mocht u ons ook financieel of met materiele zaken willen steunen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de website www.beets.nl of ons persoonlijk benaderen. In de volgende Beetser Bulletin zullen wij verder in gaan op de details van dit weekend. Wij wensen al onze vrijwilligers en sponsoren fijne feestdagen en een muzikaal 2020 toe.

Namens het bestuur van S.E.B.,

Gea Broertjes.